Kicki Nordström, leg sjukgymnast

Kicki Nordström, leg sjukgymnast

Kicki Nordström, leg sjukgymnast

Frigörande Dans har blivit ett viktigt arbetsinstrument för mig som fysioterapeut(sjukgymnast). Jag möter patienter dagligen med långvariga smärttillstånd och stressproblematik. Min masterutbildning i fysioterapi utgjordes av en kvalitativ studie där vi intervjuade patienter med långvarig smärta och som erhållit Frigörande Dans som behandling i grupp. Resultatet av studien blev att Frigörande Dans läker och ger kraft i vardagen. Denna kunskap ger mig nytta och glädje i mitt arbete inom primärvården i mötet med patienterna.
Dansen är även mitt sätt att koppla av, släppa krav och stress i vardagen och jag tar alla chanser att få dansa. Tillsammans med Michael Mentgen, dansinspiratör, socionom och kurator, håller jag kurser i Åmål, Dalsland samt i Göteborg. Kurserna finns på denna hemsida samt på Frigörande Dansföreningens hemsida.

Ta gärna del av min uppsats:

    Frigörande Dans – Uppsats

newsOch här en artikel om Kickis dans i Mölndalsposten 12.11.14

 

Alla kan delta i mina öppna kurser som hålls i Göteborg och Malmö.

Utmärkt att prova på för dig som själv arbetar med människor – att bara dansa för ditt eget välbefinnande!


rox

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *