Anne Grundel

Anne Grundel - Frigörande Dans Inspiratör

Anne Grundel är pedagog med mångårig erfarenhet av självkännedom, friskvård, meditation och dans. Hon är även utbildad journalist och lärare med flera års erfarenhet inom båda yrkesområdena. Inom dansen är Anne skolad i England där hon under ett års tid skapade sin egen utbildning.

1993 startade hon Frigörande Dans Akademin och har sedan dess arbetat enbart med dans och medveten närvaro (mindfulness) som kursledare, utbildare och föredragshållare.

Anne är speciellt uppskattad för att i grupperna skapa en tillåtande stämning som inspirerar till medveten närvaro och innerlig glädje.

Anne Grundel - Frigörande Dans Akademin
Anne Grundel leder dans på Nalen

”Den Frigörande Dansen har berikat mitt liv och hjälpt mig till stärkt självkänsla, innerlig glädje och mod att alltmer vara mig själv. Dansen hjälper mig att stå i kontakt med mitt inre centrum – den enda verkliga tryggheten.
Genom dansen har jag fått bättre hälsa, ökad sinnesfrid och vitalitet – och jag upplever hur mina kursdeltagare berikas på liknande sätt.
Genom att andas och dansa fritt, och vara i nuet, i kontakt med kropp och själ blir vi mer levande, öppna och kraftfulla.
Mera människor helt enkelt.”

E-post: anne.grundel@fridans.nu
Tel: 070-753 03 80